banderolë-1
banderolë-2
banderolë-3

Kush Jemi Ne

WISSENERGY është prodhuesi kryesor global i stacioneve të karikimit të automjeteve elektrike.Duke operuar në mbi 150 vende, ne përpiqemi të ofrojmë zgjidhje të sigurta, të përshtatshme dhe të shpejtë karikimi për pronarët e automjeteve elektrike në mbarë botën.

Me përvojë të gjerë në treg dhe ekspertizë teknologjike, ne kemi lançuar së fundmi produktet tona të gjeneratës së shtatë.

Për më tepër, ne ofrojmë shërbime profesionale të personalizimit të ODM, duke u ushqyer 27 markave globale në të gjithë zinxhirin e industrisë, duke përfshirë dizajnin e pamjes, R&D, shkarkimin e mykut, prodhimin, certifikimin dhe montimin.Logjistika dhe shpërndarja jonë efikase sigurojnë një përvojë të qetë derë më derë për klientët tanë.

Më shumë rreth nesh
Kush Jemi Ne
  • Seria e ngarkuesve AC të automjeteve elektrike WB20 MODE C – APP Version-11kw-16A
  • WISSENERGY Niveli 2 Karikues EV 16 Amper 400V Karikues portativ makine elektrike me kabllo 5 metra, lidhës IEC 62196-2, prizë CEE
  • WISSENERGY Niveli 2 Karikues EV 40 Amper 220V-240V Karikues portativ makine elektrike me kabllo 25FT, lidhës SAE J1772, prizë NEMA 14-50

Eksplorimi i teknologjive të reja për performancë të përmirësuar të tarifimit

index_exploring_two

Zgjerimi i kapaciteteve prodhuese për tregun EV

Cfare e benWISSENERGYzgjedhja ideale?

Në WISSENERGY, ne jemi krenarë për punonjësit tanë.Pasioni i punonjësve tanë për automjetet elektrike i bashkon ata pasi caktohen në ekipe të ndryshme bazuar në ekspertizën e tyre të specializuar, duke rezultuar në fuqinë tonë të tanishme të gjithanshme të punës.

Në WISSENERGY, qëllimi ynë i përbashkët është të prodhojmë stacione karikimi miqësore për përdoruesit për familjet në mbarë botën.Ekipet tona të dizajnit dhe R&D bashkëpunojnë ngushtë për të arritur këtë qëllim, duke prezantuar çdo vit një linjë të re produktesh tarifimi në treg.

Klientët gëzojnë një përvojë më të mirë të përdoruesit me dizajn të përmirësuar të pamjes, funksione të larmishme dhe detaje instalimi, duke e bërë karikimin e automjetit një përvojë më tërheqëse.

ARRITJET TONA

Në Wissenergy, ne jemi krenarë për arritjet tona në zhvillimin e zgjidhjeve inovative dhe të fundit të karikimit të automjeteve elektrike.Ne i kemi shtyrë vazhdimisht kufijtë e teknologjisë për të krijuar sisteme më të zgjuara dhe më efikase të karikimit.Produktet tona kanë marrë çertifikime dhe çmime të shumta, duke na bërë një nga ofruesit kryesorë në tregun global.

  • 1.CE--WS001;WS002;WS003;WS004;WS007;WS008
  • 2.CE--WS020
  • 3.FCC--WS020
  • 4.CE--WB20-7.2KW-RFID;WB20A-7.2KW;WB20-7.2KW-RFID;WB20-7.2KW;WB20A-3.6KW-RFID;WB20A-3.6KW;WB20-3.6KW2-RF 3.6 KW
  • 5.UKCA--WB20-22KW;WB20A-22KW;WB20-11KW;WB20A-11KW;WB20-22KW-APP;WB20A-22KW-RFID;WB20-11-APP;WB20A-11KW
  • 6.FCC--WB20-RFID;WB20-APP;WB20-32A;WB20-40A
  • 7.CE--WB20A-22KW-APP;WB20A-22KW-RFID;WB20A-22KW;WB20-22KW-APP;WB20-22KW-RFID;WB20-22KW;WB20A-11KW2-APPIDW1B; -11KW;WB20-11KW-APP;WB20-11KW-RFID;WB20-11KW
Lajme

Lini Mesazhin tuaj:

Lini Mesazhin tuaj: