банер-1
банер-2
банер-3

Кои сме ние

WISSENERGY е водечки светски производител на станици за полнење електрични возила.Работејќи во над 150 земји, се стремиме да обезбедиме сигурни, удобни и брзо решенија за полнење за сопствениците на електрични возила ширум светот.

Со големо искуство на пазарот и технолошка експертиза, неодамна ги лансиравме нашите производи од седмата генерација.

Дополнително, ние нудиме професионални услуги за приспособување на ODM, кои се грижат за 27 глобални брендови низ целиот индустриски синџир, вклучувајќи дизајн на изглед, истражување и развој, растоварување мувла, производство, сертификација и монтажа.Нашата ефикасна логистика и дистрибуција обезбедуваат беспрекорно искуство од врата до врата за нашите клиенти.

Повеќе за нас
Кои сме ние
  • WB20 MODE C Серија на наизменична струја за полначи за електрично возило – APP верзија-11kw-16A
  • WISSENERGY Ниво 2 EV полнач 16 amp 400V Преносен електричен полнач за автомобил со 5 метарски кабел, IEC 62196-2 конектор, CEE приклучок
  • WISSENERGY Ниво 2 EV полнач 40 засилувачи 220V-240V Пренослив електричен полнач за автомобил со 25FT кабел, SAE J1772 конектор, NEMA 14-50 приклучок

Истражување на нови технологии за подобрени перформанси за полнење

индекс_истражување_два

Проширување на производствениот капацитет за EV Market

Што го правиWISSENERGYидеален избор?

Во WISSENERGY, ние сме горди на нашите вработени.Страста на нашите вработени за електрични возила ги обединува бидејќи се распоредени во различни тимови врз основа на нивната специјализирана експертиза, што резултира со нашата сегашна разновидна работна сила.

Во WISSENERGY, нашата заедничка цел е да произведуваме станици за полнење погодни за корисниците за домаќинствата ширум светот.Нашите тимови за дизајн и истражување и развој тесно соработуваат за да ја постигнат оваа цел, воведувајќи нова линија на производи за полнење на пазарот секоја година.

Клиентите уживаат подобро корисничко искуство со подобрен дизајн на изгледот, разновидни функции и детали за инсталација, што го прави полнењето на возилото попривлечно искуство.

НАШИТЕ ПОСТИГАЊА

Во Wissenergy, ние сме горди на нашите достигнувања во развојот на иновативни и врвни решенија за полнење електрични возила.Ние постојано ги поместуваме границите на технологијата за да создадеме попаметни и поефикасни системи за полнење.Нашите производи имаат добиено бројни сертификати и награди, што не прави еден од водечките провајдери на глобалниот пазар.

  • 1.CE--WS001;WS002;WS003;WS004;WS007;WS008
  • 2.CE--WS020
  • 3.FCC--WS020
  • 4.CE--WB20-7.2KW-RFID;WB20A-7.2KW;WB20-7.2KW-RFID;WB20-7.2KW;WB20A-3.6KW-RFID;WB20A-3.6KW;WB20-3.6KW20RFID; 3,6 KW
  • 5.UKCA--WB20-22KW;WB20A-22KW;WB20-11KW;WB20A-11KW;WB20-22KW-APP;WB20A-22KW-RFID;WB20-11-APP;WB20A-11KW
  • 6.FCC--WB20-RFID;WB20-APP;WB20-32A;WB20-40A
  • 7.CE--WB20A-22KW-APP;WB20A-22KW-RFID;WB20A-22KW;WB20-22KW-APP;WB20-22KW-RFID;WB20-22KW;WB20A-11KW2-APPIDA1B; -11KW;WB20-11KW-APP;WB20-11KW-RFID;WB20-11KW
Вести

Оставете ја вашата порака:

Оставете ја вашата порака: